• Reclame

Schimbari

Si ea se pregati psihic inca de cand a aflat de plecare, cu vreo doua luni inaintea celor doua cafele baute inaintea rasaritului de soare. Printre altele, si-a zis ca nu-i o ocazie de ici de colo pentru a se-ngriji nitel mai mult de aspectul sau exterior. Pentru ca a aflat de multa vreme ca vorba oamenilor de pe la sate cum ca „Femeia grasa-i si frumoasa” nu prea mai e de actualitate, s-a luptat din rasputeri contra ispitelor culinare, introducand sportul in viata sa si constatand cu o vadita placere ca acesta nu-i atat de groaznic cum parea pe vremea orelor de sport din scoala. Totul sta in descoperirea acelui tip de sport bun pentru fiecare. Toate astea dadura un rezultat de toata frumusetea.

Ce te faci insa cand, pofticioasa fiind, iti vezi iubitul muscand cu pofta din vreun fel de mancare ce-ti lasa gura apa, insa asta dupa piatra de hotar care e ora 6 seara? Nu stiu despre altii, insa ei, de cele mai multe ori, ii fu imposibil sa reziste tentatiei. Si-n astfel de cazuri, placerea de moment lasa loc unor neplaceri de durata. Ei bine, ea s-a decis sa profite de aceasta luna pentru a reveni la vechile si bunele obiceiuri culinare, adica gustos si sanatos, pana-n 6 seara, si cu cel putin 3 sedinte de sport in fiecare saptamana.

Si-a inceput duminica dimineata, dupa o zi de motaiala si scos nasul din casa doar la solicitarea sunetelor scoase de stomacul gol. Inceput promitator, cu 400 de calorii arse in aproximativ o ora, urmate de alte dichisuri femeiesti si-o plimbare lenesa. Maine o s-o rog sa povesteasca despre preparatele culinare pe care le-a incercat zilele astea.

Deocamdata se bucura ca a vorbit cu iubitul ei, ajuns cu bine la destinatie. Ii pare rau ca niste dificultati de natura tehnica nu i-au permis sa-l si auda, insa acest inconvenient va fi remediat cat de curand. Pe cuvantul lui de onoare!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: