• Anunțuri

Sala de lectura

La ceainaria Teatrului Act tot vreau sa ajung de mai bine de doua luni. A tot fost in tratative o perioada, urmand a se materializa abia saptamana viitoare o iesire in trei. Am avut insa parte de un preview in seara aceasta, si inca unul de succes.

Masutele mici, lemnul ce domina locul, precum si pianul ce te intampina de la intrare creeaza o impresie de caldura si liniste, numai bune pentru citit. In asteptarea prietenei insotitoare m-am afundat in lectura Fetei cu portocale, pe un fundal muzical ce-mi “gadila intr-un mod placut urechile”.

Dupa sosirea prietenei am fost luata prin surprindere de un adevarat regal muzical. Pianul nu era doar obiect decorativ, ci unul extrem de util, folosit fiind de degete inzestrate insa. Asa cum mi s-a lasat de inteles din micutul discurs de la finele cantarii, pianul scoate sunetele placute urechii mele cam in fiecare marti, lucru de retinut pentru viitoarele vizite.

Pe langa muzica – live sau nu – doritorii de culturalizare pot lua si citi cu imprumut, alaturi de un ceai, una din cele aproximativ 1200 de carti care se afla la dispozitia doritorilor la Sala de lectura.

In ceea ce priveste oferta de ceaiuri, aceasta nu este una foarte vasta, insa interesanta. Ele pot fi insotite de o prajitura sau un cornulet de casa. In ceea ce priveste indulcitorii, exista mai multe optiuni: zahar alb, brun, candel si miere. Avand in vedere ca era lipsa de miere, curiozitatea m-a ros si-am incercat si eu zaharul candel. Never again! Prea dulce si stricator de gust de ceai. Prajitura insa e bunicica.

Cum nu se putea altfel, am ajuns si pe la baie. Care m-a surprins intr-un mod placut. Foarte curat si placut mirositor, plin de buchetele de flori si cu toate cele necesare. Plus o oglinda mare si fara reclame luminoase si plimbatoare ca la Rendez-vous, unde am mereu impresia ca sunt urmarita de cineva din spatele acesteia.

Asadar, abia astept materializarea intalnirii de luni a trio-ului vesel, pentru definitivarea impresiilor.

Anunțuri

Un răspuns

  1. :)) Mie zaharul candel mi se pare prea putin dulce. Am fost si eu o data la Sala de lectura cu Ionuca si mi s-a parut chiar frumos. Cred ca o sa mai trec pe acolo dupa sesiune.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: